Zaterdag 9 november

Zaterdag was al een drukke tweede dag voor het comité. Om 11.00 uur was de officiële ceremonie op de Algemene Begraafplaats in Sittard.
Na de gezamenlijke lunch en een korte vergadering in café Het Sjterfhoes, werden de Britse gasten van het comité van het station gehaald en naar hun hotel gebracht. Vervolgens bezochten enkele bestuursleden met hen het graf van hun familielid in Ophoven. Toen ging het naar Schalbruch. De gasten bezochten de vermoedelijke locatie waar hij gesneuveld is, en werden ook nog rondgeleid langs andere nabij gelegen slagveld-locaties. Om 18.00 uur terug in het hotel, was er een Meet & Greet met de andere bestuursleden.

De foto’s zijn vooral van de ceremonie. Het bestuur bedankt Kim Vervuurt voor het verzorgen van de fotografie.